Email Listesi
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Email
Ad Soyad

Canlı Destek

online kütüphane - arama sonuçları

Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Karton Kutudan Güfteler

Karton Kutudan Güfteler

7,50 TL
Ben 20. yüzyılın ilk kırk yılı biterken doğdum. Şarkıların bir kısmı yeniydi. Bir kısmı ise, sandık lekesi taşıyordu. Sonra sandık odalı evler kalmayıp herkes sitelere...
Kütüphane Yolunda

Kütüphane Yolunda

9,00 TL
%23
6,93 TL
Tembel Fare Tini Yeniden Aramızda! Çocuk yazınının usta kalemlerinden Ayla Çınaroğlu, çok beğenilen Tembel Fare Tini dizisinin merakla beklenen yedinci kitabı ile sevenleriyle...
Geceleyin Kütüphane

Geceleyin Kütüphane

16,00 TL
%26
11,84 TL
Daha önce Okumanın Tarihi (2001), Borges'in Evinde (2002), Palmiyelerin Altında Stevenson (2004), Hayali Yerler Sözlüğü (YKY, 2005) ve Okuma Günlüğü (2007) kitaplarını...
Philosophia 2010 Online

Philosophia 2010 Online

14,00 TL
%24
10,64 TL
Biz düşünebiliyor muyuz' Evet, düşünebiliyoruz Peki nasıl düşünüyoruz' Biz hiç bir çıkar gözetmeksizin, baskı ve etkilenmelerinin dışında düşünebiliyoruz. Düşünme şeklimiz...
Kütüphane

Kütüphane
´bir Başka Labirent Öyküsü´

7,00 TL
%21
5,53 TL
Bir kütüphane kurmaya başladınız. Daha farkında değilsiniz: Orası size ait, içinde bir tek sizin kapalı kalacağınız, yaşadığınız sürece çıkış kapısını...
Kütüphane Şehri

Kütüphane Şehri
kır Öyküleri Dizisi

1,60 TL
%24
1,22 TL
Kır Öyküleri Dizisi'nde;doğa ,insan ve kitap sevgisini tadacaksınız.geleneksel sanatlarımızı, kültürümüzü ve insan ilişkilerini öğreneceksiniz.hayvanlar aleminin şirin üyelerinin...
IRC-ICQ Online Sohbet Kılavuzu

IRC-ICQ Online Sohbet Kılavuzu
Herkes İçin!

10,00 TL
%26
7,40 TL
"Gönül ne Internet ister, ne de Web; gönül Chat ister, Internet lebaleb." Bir IRC atasözü :-) "Ben IRC bağımlısı değilim, akşamdaaan akşama bağlanıyorum." Bu da bir IRC geyiği...
Dewey (Cep Boy)

Dewey (Cep Boy)
Dünyanın Kalbine Dokunan Kütüphane Kedisi

9,90 TL
%36
6,34 TL
DÜNYANIN EN ÜNLÜ KEDİSİ DEWEYİN ÖYKÜSÜ Yayınlandığı ilk günde dünyada rekor ilgi gören ve sıradışı öyküsüyle tüm dünyada insanları derinden etkileyen, yüreklerini...
Kütüphane Kaynak Hizmetlerini Pazarlama

Kütüphane Kaynak Hizmetlerini Pazarlama
Pratik Rehber

20,00 TL
%10
18,00 TL
Bu kitap, ağır akademik dilden uzak, başta bilgi ve belge uzmanları olmak üzere, pazarlamayla ilgilenenlere yönelik olarak hazırlanmış pratik bilgiler ve örnekler içeren rehber bir...
19 Kayıt bulundu
Toplam 2 Sayfa
1 2 >  >> 
Sepetinizde ürün bulunmuyor