Email Listesi
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Email
Ad Soyad

Canlı Destek

Açıköğretim kitapları - arama sonuçları

Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Desen Kitabı

Desen Kitabı
Çiçekli Geometrik ve Geleneksel Motiflerle

24,00 TL
%22
18,72 TL
Birbirinden güzel 500 farklı motif içeren bu kitap, el sanatlarından nakışa, resimden aplikeye, kumaş boyamadan cam boyamaya, folyodan kırkyamaya kadar çok değişik alanlarda...
 Meyveler - Sebzeler

Okul Öncesi Eğitim Kitapları
Meyveler - Sebzeler
Boyama Kitapları

Baskısı tükendi
Duru Boyama Seti, çocukların el kaslarının gelişimine katkıda bulunmak, yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Aynı zamanda, çevresinde görmüş olduğu birçok...
 Giysiler

Giysiler
Boyama Kitapları

Baskısı tükendi
Duru Boyama Seti, çocukların el kaslarının gelişimine katkıda bulunmak, yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Aynı zamanda, çevresinde görmüş olduğu birçok...
 Hayvanlar

Hayvanlar
Boyama Kitapları

Baskısı tükendi
 Mevsimler

Mevsimler
Boyama Kitapları

Baskısı tükendi
Televizyonda Canlı Yayın ve Açıköğretim

Televizyonda Canlı Yayın ve Açıköğretim

13,00 TL
%10
11,70 TL
Uzaktan eğitim; gelişen bilim, teknoloji ve özellikle de iletişim alanındaki gelişmelerle ilişkili olarak, geleneksel eğitim sistemlerinin yetersizliği karşısında, daha doğru bir...
 Arapça 2

Açıköğretim Fakültesi
Arapça 2
Yardımcı Kitabı

14,04 TL
%17
11,65 TL
çıköğretim Fakültesi İlahiyat Meslek Yüksek Okulu Arapca Ders kitabı Yardımcısıdır. Tamamen ders kitabının ünitelerine göre hazırlanıp derslerin tercümesinin yanısıra...
295 Kayıt bulundu
Toplam 30 Sayfa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11-20 >  >> 
Sepetinizde ürün bulunmuyor